Kakva ljepotica!

Otela je srce našem reprezentativcu, a kada ju vidite u ovom izdanju - i vama će

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić na crvenom tepihu u Londonu zablistala je sjajnije no ikad prije.

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića oduševila je svojom linijom, ali i modnim ukusom na ekskluzivnom događanju u Londonu. Naime, ljepotica se pojavila na dodjeli British Fashion Awardsa u Royal Albert Hallu, a među brojnim slavnim damama upravo se naša Izabel isticala elegancijom i ženstvenošću. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Zabljesnula je u dizajnerskoj haljini Rosario koja košta oko 16.000 kuna, a stajala joj je kao salivena. Crnu jednostavnu siluetu "razbudio" je ružičasti puf dio na gornjem dijelu haljine koji je, zbog toga što je malo širi, dodatno naglasio uski i crni donji dio. Uz to, haljina je otkrila i pogled na noge ljepotice, jer je sa strane imala visoki prorez. Izabel je kosu raspustila da joj prirodno pada po ramenima, a sveukupni dojam je bio očaravajući.

Podsjetimo, Izabel i Mateo Kovačić postaju sve učestaliji uzvanici na britanskim elitnim eventima, a svjetska javnost upoznala ih je i na vjenčanju nogometaša Sergia Ramosa, za koje je Izabel odjenula romantičnu kreaciju dizajnera Ivana Alduka. 

Čini se da ovom sretnom paru koji je zajedno već dugi niz godina nikada nije išlo bolje. Mateo je počeo zabijati golove za klub Chalsea, a Izabel je nedavno lansirala svoju liniju kozmetike. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

British Fashion Awards 2019

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene