Izgleda sasvim drukčije!

Jednu od najljepših žena domaćih nogometaša znate kao plavušu, a sad je pokazala novu boju kose

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +0 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić godinama je bila plavuša, a ovih je dana pokazala novu, tamniju boju kose.

Suprugu nogometaša Matea Kovačića znamo kao zanosnu plavušu.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Omiljeni domaći par Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Riječ je o Izabeli Kovačić, koja nije samo žena nogometaša, već se zanosna WAGS-ica odnedavno bacila u poduzetničke vode.

Tako je 25-godišnjakinja lansirala brend za najmlađe, a već neko vrijeme ima suradnju s jednim velikim trgovačkim lancem za koji je lansirala beauty liniju Bella by Izabel.

Tko bi bolje reklamirao proizvode od nje same, koja samo na Instagramu ima više od 400 tisuća obožavatelja koji željno iščekuju svaku njezinu fotografiju kako bi provjerili gdje je i što nosi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Na posljednjoj koju je objavila Izabel se odrekla prepoznatljivih plavih uvojaka radi smeđe kose, a na račun izgleda dobila je same pohvale.

Ipak, ovo nije prvi put da koketira s tamnijom kosom, a već je ranije objavila nekoliko fotografija sa sličnom nijansom kojima promovira spomenutu beauty liniju, pa se čini da je samo objavila staru fotografiju s istog snimanja.

Također, Izabel je na početku veze s Mateom prije više od 8 godina imala još tamniju kosu, a moramo priznati da joj obje nijanse stoje fantastično. U to se uvjerite u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +2 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Kakva žena: Jedna od najljepših hrvatskih plesačica zablistala na reviji u ulozi modela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene