Izabel Kovačić godinama je bila plavuša, a ovih je dana pokazala novu, tamniju boju kose.

Galerija


Suprugu nogometaša Matea Kovačića znamo kao zanosnu plavušu.

Vezani članci Izabel Kovačić Supruga domaćeg nogometaša zaintrigirala prijatelje seksi svilenom haljinom i pozom Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Ipak skriva tajnu? Domaća ljepotica nakon glasina o trudnoći pozira samo tako da joj se ne vidi trbuh

Riječ je o Izabeli Kovačić, koja nije samo žena nogometaša, već se zanosna WAGS-ica odnedavno bacila u poduzetničke vode.

Tako je 25-godišnjakinja lansirala brend za najmlađe, a već neko vrijeme ima suradnju s jednim velikim trgovačkim lancem za koji je lansirala beauty liniju Bella by Izabel.

Tko bi bolje reklamirao proizvode od nje same, koja samo na Instagramu ima više od 400 tisuća obožavatelja koji željno iščekuju svaku njezinu fotografiju kako bi provjerili gdje je i što nosi.

Na posljednjoj koju je objavila Izabel se odrekla prepoznatljivih plavih uvojaka radi smeđe kose, a na račun izgleda dobila je same pohvale.

Ipak, ovo nije prvi put da koketira s tamnijom kosom, a već je ranije objavila nekoliko fotografija sa sličnom nijansom kojima promovira spomenutu beauty liniju, pa se čini da je samo objavila staru fotografiju s istog snimanja.

Također, Izabel je na početku veze s Mateom prije više od 8 godina imala još tamniju kosu, a moramo priznati da joj obje nijanse stoje fantastično. U to se uvjerite u našoj galeriji.

Kakva žena: Jedna od najljepših hrvatskih plesačica zablistala na reviji u ulozi modela