Stigla je!

Britanci više ne moraju čekati: Lijepa "kraljica" Izabel objavila prvu fotku s londonskih ulica

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić oduševila je obožavatelje prvom objavom na društvenim mrežama iz Londona, gdje je već prava zvijezda.

Dok španjolski mediji za njom žale, a britanski je željno iščekuju, lijepa supruga nogometaša Matea Kovačića, Izabel Kovačić, već je objavila prvu fotografiju s londonskih ulica.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel je već počela osvajati Britance svojom ljepotom, o njoj je već pisao Daily Star, a fanovi su je prozvali “kraljicom Londona“.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Upravo u stilu kraljice Izabel pozira na prvoj fotki iz Londona, dok su joj u komentarima svi poželjeli dobrodošlicu.

Vjerujemo kako je ovo početak i da će nas Izabel počastiti s još mnogo prekrasnih i raskošnih prizora iz Londona, baš kao što je to radila iz Madrida. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene