Izabel Kovačić bila je medijska zvijezda u Španjolskoj, a čini se kako će to biti i u Velikoj Britaniji.

Galerija


Nogometaš Mateo Kovačić potpisao je jednogodišnju posudbu iz Real Madrida u Chelsea.

Vezani članci Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo Kovačić lijepoj supruzi Izabel posvetio divnu objavu na Instagramu Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić otkrila što radi u Londonu dok njezin suprug Mateo igra nogomet

A osim što se on seli, s njim se, naravno, seli i njegova lijepa supruga Izabel, za kojom španjolski mediji već žale i koji su je dizali u nebesa dok je bila u Madridu.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

No čini se kako joj se neizmjerno vesele i Britanci, koji su već nekoliko puta pisali o njoj, kao i ostalim djevojkama i suprugama naših nogometnih reprezentativaca, jer ipak se radi o naciji koja je zaluđena domaćim WAGS-icama koje su im neiscrpna inspiracija za stranice žutog tiska.

A koliko željno iščekuju Izabel, pokazao je poznati portal Daily Star, koji joj je posvetio članak u kojem je naveo kako je Izabel jako poznata u svojoj domovini te kako ju mnogi uspoređuju sa slavnom pjevačicom Shakirom, koja također ljubi nogometaša Gerarda Piquea.

Istaknuli su i kako ju je jedan od obožavatelja na Instagramu već prozvao "kraljicom Londona", a taj su izraz stavili i u naslov članka, dok su joj ostali fanovi poželjeli dobrodošlicu.

O Izabel su istaknuli i kako ima 425 tisuća obožavatelja na Instagramu, da se bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda za djecu, da je vatrena navijačica koja često prati supruga na utakmicama te kako su ona i Mateo najpoznatiji "nogometni" par u Hrvatskoj.