Željno je iščekuju!

Dok španjolski mediji tuguju za Izabel Kovačić, britanski joj već posvećuju članke: "Kraljica Londona!"

Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Daily Star) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić bila je medijska zvijezda u Španjolskoj, a čini se kako će to biti i u Velikoj Britaniji.

Nogometaš Mateo Kovačić potpisao je jednogodišnju posudbu iz Real Madrida u Chelsea.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

A osim što se on seli, s njim se, naravno, seli i njegova lijepa supruga Izabel, za kojom španjolski mediji već žale i koji su je dizali u nebesa dok je bila u Madridu.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

No čini se kako joj se neizmjerno vesele i Britanci, koji su već nekoliko puta pisali o njoj, kao i ostalim djevojkama i suprugama naših nogometnih reprezentativaca, jer ipak se radi o naciji koja je zaluđena domaćim WAGS-icama koje su im neiscrpna inspiracija za stranice žutog tiska.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

A koliko željno iščekuju Izabel, pokazao je poznati portal Daily Star, koji joj je posvetio članak u kojem je naveo kako je Izabel jako poznata u svojoj domovini te kako ju mnogi uspoređuju sa slavnom pjevačicom Shakirom, koja također ljubi nogometaša Gerarda Piquea.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Istaknuli su i kako ju je jedan od obožavatelja na Instagramu već prozvao "kraljicom Londona", a taj su izraz stavili i u naslov članka, dok su joj ostali fanovi poželjeli dobrodošlicu.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

O Izabel su istaknuli i kako ima 425 tisuća obožavatelja na Instagramu, da se bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda za djecu, da je vatrena navijačica koja često prati supruga na utakmicama te kako su ona i Mateo najpoznatiji "nogometni" par u Hrvatskoj.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene