Obara s nogu!

Izabel Kovačić objavila fotografiju u izdanju u kojem ju nismo navikli vidjeti

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić pokazala prirodnu ljepotu i blistavi osmijeh.

Suprugu nogometaša Matea Kovačića, lijepu Izabel navikli smo vidjeti u besprijekornim modnim izdanjima na ulicama svjetskih metropola, no posljednja objava na društvenim mrežama pokazuje je u malo drugačijem izdanju.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel je na posljednjoj objavljenoj fotografiji odjevena u ležerno izdanje, a lice joj osim osmijeha, ne krasi ni trunka šminke. To joj je donijelo više od 50 tisuća lajkova i brojne komentare oduševljenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Želim ti se pridružiti na ovom mjestu", "najljepša", "tako lijepa", "blistaš", samo su neki od komentara njenih pratitelja. 

Podsjetimo, Izabel se sa suprugom Mateom nedavno preselila u London gdje je on počeo igrati za nogometni klub Chelsea, a ona je dočekana kao modna ikona. Sudeći po fotografijama na Instagramu, Izabel itekako godi život u novoj sredini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene