Proširenje obitelji?

Izabel i Mateo Kovačić čekaju bebu? Neobična fotka dala naslutiti veliku vijest...

Izabel (Foto: Instagram) Izabel (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Galerija

Izabel Kovačić na Instagramu je objavila fotku iz helikoptera i napravila pomutnju.

Supruga slavnog hrvatskog nogometaša Matea Kovačića, Izabel, na Instagramu je objavila začuđujuću fotku iz helikoptera. 

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Osim neobičnog prijevoznog sredstva pažnju fanova privukla je i Izabelina poza koja kao da je naglasila - njezin trudnički trbuščić?

Odjevena u usku sportsku majicu i kratke crne tajice, Izabel preko trbuha na fotografiji ima svezan sigurnosni pojas no to kako joj on stoji potaknuo je obožavatelje na raspravu o tome je li ljepotica trudna. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#heli

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

"Jesi li trudna?", "Trudna", "Si trudna??" pisali su joj u komentarima koje su lajkali i drugi, ali 25-godišnjakinja na njihova pitanja nije odgovorila. 

Ako su nagađanja istinita, bit će to prvo dijete slavnog para koji se upoznao prije osam godina u crkvici u kojoj je nogometaš bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru. U istoj su se crkvi vjenčali 2017. godine. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger 1 (Foto: Instagram) +5 Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Celebrity Zanosna 40-godišnjakinja pokazala zbog čega ju smatraju jednom od najseksi žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene