Izabel Kovačić život živi na nekoliko relacija - Engleska, Švicarska, Hrvatska. U Hrvatskoj je bila i ovog vikenda, i to na Sajmu za mame i djecu. Lijepa Izabel ondje je predstavila liniju odjeće i obuće za najmlađe. Supruga nogometaša Matea Kovačića inače izbjegava javna događanja i pojavljivanje u medijima, no našoj Lani Samaržiji otkrila je detalje svojih poslovnih poteza, govorila o svojem djetinjstvu, ali i razlogu zašto su suprug i ona slabi na najmlađe.

Galerija


Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, jedna je od najzapaženijih supruga nogometaša. Engleski mediji prozvali su je ''kraljicom Londona'', a na Instagramu je prati više od 400 tisuća ljudi. Dobra je to platforma za posao, ali i komunikaciju, kaže lijepa Izabel, dodajući da to ipak ima i svojih mana:

Vezani članci Izabel Kovačić - 1 Prelijepi doček kod kuće za Izabel Kovačić i njenog sinčića Ivana: Pohvalila se raskošnim prizorom Izabel i Mateo Kovačić Izabel Kovačić otkrila tradicionalno ime koje su ona i suprug Mateo odabrali za sina

''Mislim da se može to dobro iskoristiti na taj način. Inače nisam neki fan od objavljivanja privatnog života, ali da...'', priznaje Izabel. 

Više bi voljela da je prepoznaju po njezinim poslovnim pothvatima. Sa sestrom Ivanom na sajmu za roditelje ovog je vikenda predstavila zajednički brend - eko odjeću i obuću za djecu. Ova poslovna ideja rodila se u trenutku kad je otkriveno da Ivanina kći ima osjetljivu kožu. Obje su se htjele

''Zapravo je problem i stvorio cijelu ideju, ali s time samo želimo unaprijediti ovdje kod nas i pružiti ljudima priliku da imaju tu nešto nadohvat ruke'', objasnila je Izabel.

Njihova je odjeća 100 posto organska i ne sadrži umjetna bojila. Osim materijalima, pozornost je posvećena i dizajnu. Izabel se prisjetila kako ona i sestra nisu bile tipične djevojčice jer nisu voljele nositi haljine:

''Nismo nikad pretežito bile za oblačenje i to. Mama nas je uvijek tjerala, pa nas je sređivala za ručkove i mise, ali ovako da bi mi same od sebe, nije. Mi smo kao djeca bile s loptom i sa skateboardom'', prisjeća se. 

Izabel sa suprugom Mateom, koji igra za Chelsea, trenutačno živi u Londonu. Sestra Ivana pak u Švicarskoj u kojoj su obje rođene. Još od djetinjstva sanjale su o zajedničkom poslu. 

''Savršeno, ja ne mogu zamisliti boljeg poslovnog partnera, ona mi je nadraža osoba na svijetu, s njom sam odrasla, prošla sve, naravno da se posvađamo, ali uvijek sve završi na pozitivno'', priča nam Izabel. 

A kad je obitelj na okupu, Izabel najviše pažnje posvećuje svojim nećakinjama.

''Slaba sam na djecu. Dala bi im sve, dala bi im dušu'', priznala nam je. 

Upravo ljubav prema djeci bila je razlog da Mateo i Izabel pokrenu humanitarnu zakladu. Senzorno Integracijski Laboratorij već više od godinu dana pomaže djeci s poremećajima u psihomotornom razvoju.

Izabel Kovačić definitivno ruši uvriježen stereotip o suprugama nogometaša. Vjerujemo kako su najveći izazovi tek pred njom. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju