Posve drugačija

Obline i brzi jezik zaštitni su joj znak, no ovako seksi izdanje žene našeg nogometaša još nismo vidjeli

Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) +4 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Suprugu našeg nogometaša znamo po oblinama i brzom jeziku, a sada je promijenila - frizuru.

Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, poznata je po tome što nema dlake na jeziku, ali i po fantastičnom izgledu.

Pogledaj i ovo Ivana Vida (FOTO: Instagram) Može malo mira? Suprugu Domagoja Vide iznervirali njegovi obožavatelji tijekom romantične večere na Hvaru

Nakon što je ovog ljeta objavljivala zavodljive fotke u badićima, sada je zablistala na Instagram profilu jednog zagrebačkog frizerskog salona. Vruće izdanje ove ljepotice odmah je dobilo mnogo lajkova, a Ivana je pokazala i kako joj stoji blago nakovrčana kosa. 

S jakom šminkom, savršenom frizurom i odjevena u seksi pripijeni top koji joj je istaknuo dekolte, izgledala je kao boginja.

Supruga Domagoja Vide je već godinama vjerna ravnoj kosi pa je ovakva promjena pravo osvježenje. "Fenomenalna", divili su joj se u komentarima, a njeno novo izdanje lajkala je i Sandra Perković.

Bivša misica Ivana priznala je kako je imala nekoliko estetskih operacija, a Domagoj je izjavio kako je ona njemu uvijek prekrasna te da ju u svemu podržava. Ivana i Domagoj u braku su od 2017. godine, a imaju i sinčića Davida.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥🥰🙉 @ivana_vida Hair: @antonija_nikolic #salonfranic #hairstyles

Objavu dijeli SalonFranić (@salonfranic)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +1 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Mislili ste da znate koji je najjači adut Nives Celzijus? Možda se predomislite nakon ove fotke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene