Supruga slavnog nogometaša, Ivana Vida, mami uzdahe svojim izgledom.

Galerija


Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, poznata je po tome što nema dlake na jeziku, ali i po fantastičnom izgledu. 

Vezani članci Domagoj Vida Naš voditelj preobrazbom u pjevačicu oduševio Domagoja Vidu, javno pokazao kakvu mu je poruku poslao! Domagoj i Ivana Vida Domagoj Vida romantičnom gestom proslavio veliki uspjeh svoje supruge: "Čestitam, ljubavi"

Na svom je Instagramu Ivana obožavateljima dala maleni uvid u to kako izgleda njezin odmor sa suprugom u Grčkoj, a nije propustila počastiti fanove ni svojim obnaženim fotografijama. 

Par uživa u moru, suncu i izlascima, a Ivana većinu vremena provodi odjevena u oskudne kupaće kostime koji naglašavaju njezinu fantastičnu liniju. Navijači njezinog supruga kao i njezini fanovi fotografije Ivane u badićima zasuli su komplimentima.

Bivša misica Ivana priznala je kako je imala nekoliko estetskih operacija, a Domagoj je izjavio kako je ona njemu uvijek prekrasna te da ju u svemu podržava. Par je pozirao na jahti, a Ivana je na sebi imala kupaći kostim visokog struka, a pokazala je i vrlo bujni dekolte. 

Ivana i Domagoj u braku su od 2017. godine, a imaju i sinčića Davida. S 19 godina bio je u vezi sa svojom profesoricom, a varao je baš svaku ženu koju je zaveo