Iznenadio je ružama!

Bivša supruga Donalda Trumpa posjetila Zagreb, uživala u društvu gradonačelnika Bandića

Ivana Trump (Foto: Getty Images) Ivana Trump (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump (Foto: PR) Ivana Trump (Foto: PR) Ivana Trump (Foto: PR) Ivana Trump (Foto: Getty Images) Ivana Trump (Foto: Getty Images) Ivana Trump (Foto: Profimedia) Ivana Trump (Foto: Profimedia) +0 Ivana Trump (Foto: Getty Images) Galerija

Ivana Trump posjetila je Zagreb u kojem se podvrgnula operaciji očiju i družila s Milanom Bandićem.

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump ovih dana boravi u Hrvatskoj koju je posjetila iz zdrastvenih razloga.

Pogledaj i ovo Ivana Trump Tragična sudbina Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

Naime, Ivana se podvrgnula operaciji očiju u jednoj zagrebačkoj klinici i trajno riješila probleme s vidom.

„O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat“ , istaknula je Ivana nakon operacije.

Ivana je u Zagrebu posljednji put boravila prije nekoliko godina kada je sudjelovala kao počasna gošča na jednom izboru ljepote i već je tada počela razmišljati da problem s vidom riješi upravo ovdje.

"Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno otkrivati", izjavila je Ivana.

Nakon uspješne operacije, Ivana se družila sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem s kojim je između ostalog razgovorala i o medicinskom turizmu. Gradonačelnik je Ivanu iznenadio velikim buketom bijelih ruža, poklonio joj je dres nogometne reprezentacije s njezinim imenom te knjige o Zagrebu. Tijekom susreta koji se odvijao pred brojni znatiželjnim građanima, nisu skidali osmijehe s lica.

Ivana i Donald u braku su bili od 1977. do 1992. godine, u kojem su postali roditelji kćeri Ivanke te sinova Erica i Donalda Trumpa mlađeg. 

70-godišnja poduzetnica čije se bogatstvo procjenjuje na 70 milijuna dolara može se pohvaliti nedavno objavljenom knjigom "Odgoj Trumpovih" u kojoj je između ostalog otkrila i kakav je otac bio sadašnji predsjednik SAD-a. 

Ivana je poznata i po brojni estetskim operacijama koje su ostavile trag na njezinu licu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene