Prva supruga Donalda Trumpa, Ivana Trump, ovog je vikenda boravila u Zagrebu. ''Žena zmaj'', čije se carstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara, predstavila je svoju knjigu ''Odgoj Trumpovih''. Među ostalim, otkrila je kakav je otac bio sadašnji predsjednik SAD-a.

Galerija


Bivša češka manekenka, skijaška olimpijka, vlasnica poslovnog imperija i prva supruga Donalda Trumpa. Ako postoji recept za uspjeh, Ivana Trump sigurno ga zna.

Vezani članci Volodimir Zelenski i Donald Trump (Foto: Dnevnik.hr) Bijela kuća objavila transkript razgovora između Trumpa i Zelenskija Ivana Trump i Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bivša supruga Donalda Trumpa posjetila Zagreb, uživala u društvu gradonačelnika Bandića

U svojoj je knjizi ''Odgoj Trumpovih'' napisala da je uloga prve dame ipak ne privlači. ''Prva majka – to može!'' U 15-godišnjem braku s Donaldom Trumpom dobila je dva sina i kćer.

Danas je itekako ponosna na svoju djecu, a ima i važan savjet za sve roditelje – nikada svojoj djeci ne dajte previše novca.

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr)
Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr)

''Sama sam odgojila svoju djecu. Donald je bio brižan otac, ali nikada ih nije vodio u park. Stalno je bio na telefonu'', otkrila je Ivana Trump.

Dok je vodila jedan do najvećih kasina i hotela u New Yorku, njezin je dnevni raspored bio planiran do posljednjeg detalja. Kada bi ujutro, nakon doručka, otpratila djecu u školu, helikopterom je odlazila na posao do poslijepodnevnih sati, kad su se djeca vraćala iz škole.

Iako danas živi svoj američki san, rado se sjeti svojeg djetinjstva u Češkoj.

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr)
Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

''Odrasla sam u Češkoj pod komunističkim režimom. Ja vam baš ne vjerujem političarima'', kazala je Ivana.

Babica koja ju je porodila predložila je ime Ivana, što je njezina majka odmah prihvatila. Ivana svojeg bivšeg supruga, sadašnjeg predsjednika SAD-a, opisuje kao briljantnog i pametnog, a zamjera mu jedino način ishrane.

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr)
Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr)

''Predložila sam mu da jede salate, ali on je rekao da nije zec'', otkriva Ivana.

Njihov je brak okončan nakon što ju je Donald prevario s Marlom Maples, s kojom je kasnije proveo nekoliko godina u braku. Ivana je pokrenula razvod, a mnogi pamte njezinu uzrečicu ''Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!''. Donald joj je isplatio 25 milijuna dolara.

Ivanino se carstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara, a Hrvatsku jednostavno obožava. Tako i ove godine ponovno planira posjetiti Jablanac, koji je za nju pravi dragulj.

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr)
Miss Universe (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)

Što je još rekla Ivana, pogledajte u našoj videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.