buran razvod

Ispovijest Ivane Trump: Progovorila o ljubavnoj aferi koja ju je uništila

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Trump u svojoj novoj knjizi opisuje razvod od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Nova knjiga Ivane Trump, prve žene Donalda Trumpa, opet stavlja u fokus javnosti prošlost američkog predsjednika. Ovaj put u središtu pozornosti našao se  buran razvod Ivane i Donalda o kojem su tjednima pisali američki tabloidi.

Pogledaj i ovo Donald Trump Druga osoba! Trump je pred kamere stao bez pudera koji inače stavlja na lice, internet je pun fora na račun njegova drugačijeg izgleda!

Ivana Trump, koja je bila s Donaldom u braku od 1977. do 1992. godine, u knjizi piše o "podizanju Trumpa" te o boli koju je Trumpova javna veza s ljubavnicom Marlom Maples nanijela njoj i njihovoj djeci. Zbog toga Donald Trump Jr. nije razgovarao s ocem godinu dana. Nakon razvoda s Ivanom Marla je kasnije postala Donaldova druga supruga i majka njegove kćeri Tiffany.

Međutim, sve loše danas je iza njih. Unatoč razvodu i dalje su u kontaktu.Čuju se jednom tjedno, a upravo Ivana nagovorila ga je i na aktivnije korištenje društvenih mreža. Knjiga koja iznosi brojne dosad nepoznate detalje o odnosu Donalda i njegove prve supruge bit će izdana tijekom sljedećeg tjedna, piše Associated Press.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene