Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivana Trump u svojoj novoj knjizi opisuje razvod od američkog predsjednika Donalda Trumpa.


Nova knjiga Ivane Trump, prve žene Donalda Trumpa, opet stavlja u fokus javnosti prošlost američkog predsjednika. Ovaj put u središtu pozornosti našao se  buran razvod Ivane i Donalda o kojem su tjednima pisali američki tabloidi.

Vezani članci Donald Trump Uoči važnog blagdana Trump ispunio tradicionalnu dužnost: ''Corn, ovime ti darujem puno pomilovanje!'' Joe Biden Biden će imenovati Janet Yellen za ministricu financija, Johna Kerryja za klimu

Ivana Trump, koja je bila s Donaldom u braku od 1977. do 1992. godine, u knjizi piše o "podizanju Trumpa" te o boli koju je Trumpova javna veza s ljubavnicom Marlom Maples nanijela njoj i njihovoj djeci. Zbog toga Donald Trump Jr. nije razgovarao s ocem godinu dana. Nakon razvoda s Ivanom Marla je kasnije postala Donaldova druga supruga i majka njegove kćeri Tiffany.

Međutim, sve loše danas je iza njih. Unatoč razvodu i dalje su u kontaktu.Čuju se jednom tjedno, a upravo Ivana nagovorila ga je i na aktivnije korištenje društvenih mreža. Knjiga koja iznosi brojne dosad nepoznate detalje o odnosu Donalda i njegove prve supruge bit će izdana tijekom sljedećeg tjedna, piše Associated Press.