Riccardo Mazzucchelli u subotu navečer preminuo je na svom imanju u Jablancu, mjestašcu nedaleko od Senja.


Poznati talijanski poduzetnik i bivši suprug Ivane Trump Riccardo Mazzucchelli iznenada je preminuo jučer u na svom imanju u Jablancu u 74. godini života. Uzrok smrti za sada nije poznat, a ova vijest zatekla je mnoge koji su s Mazzucchellijem proteklih godina provodili vrijeme u Hrvatskoj.

Vezani članci Ivana Trump i Milan Bandić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Bivša supruga Donalda Trumpa posjetila Zagreb, uživala u društvu gradonačelnika Bandića Miss Universe 2019 (Foto: Promo) Sutra se bira Miss Universe: U Zagreb ponovno stigla i Ivana Trump kao članica žirija

Mazzucchelli je posljednjih 20-ak godina živio u Splitu, a osim u gradu pod Marjanom vrijeme je provodio i u mjestu Jablanac nedaleko od Senja. Tamo je namjeravao pokrenuti elitni turizam zbog čega je prije nekoliko godina u to malo mjestašce pozvao i svoju bivšu suprugu Ivanu Trump iz koje je i propali brak s Donaldom Trumpom.

Ivana i Riccardo bili su u braku 20 mjeseci, od 1995. do 1997. godine. Ivani Trump je Mazzucchelli bio prvi suprug nakon Donalda Trumpa, njezinog drugog po redu supruga. Nakon razvoda dugo godina nisu bili ni u kakvom kontaktu, a razlog loših odnosa navodno su bile nesuglasice zbog predbračnog ugovora, piše Story.