Ivanine mudrolije

Kako zgrnuti bogatstvo? Bivša pjevačica savjetuje: "Važna je boja novčanika"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Plechinger daje svake srijede savjete o životu, ljubavi, zdravlju! Ovog puta okrenula se novcu.

Ivana Plechinger okrenula se videoblogovima. Na Youtubeu objavljuje videa u kojima savjetuje ljudima kako da prime ljubav, riješe se migrene, ali i kako da poraze pretvore u pobjede. Prati je skoro pet tisuća ljudi, a gleda još puno više.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivana Plechinger - 1 inspirira brojne čitatelje Našu zvijezdu devedesetih rado pamtimo s televizijskih ekrana, a danas ruši sve rekorde čitanosti: ''Da mi je to netko rekao u mojim dvadesetima...''

U moru njenih savjeta, ovog puta se Plechiner dotakla novca. Odlučila je savjetovati svojim obožavateljima i pratiteljima kako privući novac u svoj novčanik. Kao što zna svaka konzumentica self-help literature, važna je afirmacija. No, ne samo to. Ivana tvrdi da treba i boja novčanika biti adekvatna. Simpatična voditeljica izdvojila je sedam koraka kako doći do novca u novčaniku. Srećom, nije spomenula da za njega treba raditi - no to se valjda podrazumijeva.

Tvoj novčanik je dom tvog novca - kaže Ivana. "Kažu da je dosta važno koje je boje. Čula sam da je jako važno da je crvene boje jer crvena boja privlači bogatstvo", dodala je Plechinger i rekla kako novčanik može biti i tamnoplave boje.

Nikako u njemu ne držati račune! - "Znam mnoge ljude koji u novčaniku drže račune koje trebaju platiti, a računi izvlače novac van. U njemu bi trebalo biti sve što ima veze s novcem, čak ni obiteljske fotografije ne bi smjele biti unutra".

Položaj novčanica - "Novac ne voli da ga se gužva".

Jedna velika novčanica - Ivana smatra da treba imati jednu veliku novčanicu kako bi se zaista realno mogli u datom trenutku vidjeti u situaciji u kojoj kupujemo ono što vidimo.

Kineski novčići - "Pametno je staviti ih među velike novčanice kako bi uvijek bilo novca u novčaniku."

Što pričaš o novcu? - Kako se novac ne bi uvrijedio pa pobjegao, jako je važno što se o novcu priča. Kao što smo rekli, sve je u afirmaciji. "Govoriš li negativne afirmacije o novcu, to uopće nije tako. To si možda čuo od roditelja ili rođaka. Važno je osvjestiti da na taj način pričaš o novcu. Znaš li nekog to ima novca, onda ga i ti možeš imati", između ostalog je Plechinger preporučila.

Zahvalnost je ključna - "Hvala na svom novcu koji sam ikad dobila, na svom koji dobivam i na svom koji imam dobiti", kaže Ivana i dodaje da bi se tog trebali sjetiti svaki put kad dotaknemo novčanik i kažemo si to. AKo se ne možete sjetiti, možete napisati na papirić te nositi svojevrsnu novčanu mantru sa sobom. Svom novčaniku treba slati pozitivnu energiju!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene