Ivana Paris u Opatiji se pojavila nakon rastave braka, a u centru pozornosti bila je i naša bivša manekenka Vedrana Linardić.

Galerija


Među brojnim poznatim licima u parku Ville Ariston u Opatiji u četvrtak su uživale Kraljica Hrvatske Ema Gračan, Ivana Paris, Vedrana Linardić, Zoran Žgaljardić, Mario Zambelli, Ivo Usmiani, Edita Stilin i Damir Kedžo, koji je okupljene iznenadio i spontanim nastupom samo za najdugovječniju riječku lifestyle TV emisiju i internetski portal. 

Vezani članci Damir Kedžo Damir Kedžo ima koronavirus: "Moram podijeliti s vama da sam pozitivan na Covid- 19" Damir Kedžo - 4 Što se to događa u životu Damira Kedže? ''Plavuša, radi se o plavuši, izgleda da ja volim plavuše''

Pažnju su posebno plijenile bivša Miss Universe Maja Sulić, bivša manekenka Vedrana Linardić, koja je nekad davno bila u vezi s Vedranom Ćorlukom. Vedrana se na društvenim mrežama često zna pohvaliti besprijekornom linijom, pa s pravom nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica. 

Nakon rastave braka u Opatiji se pojavila i Ivana Paris, a Damir Kedžo pažnju je plijenio svojom modnom usklađenošću.

Ivana Paris nedavno se razvela od Dine Bubičića poslije 10 godina braka. Par je u listopadu trebao proslaviti 10. godišnjicu, ali ju nisu dočekali.

Evo što je Ivana rekla o osjećajima i životu izvan braka.

"Teško je nakon dugogodišnjeg suživota krenuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam na to kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroza zid, a razlog za borbu su mi sinovi, osmoipolgodišnji Leonid i troipolgodišnji Noel. Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi", izjavila je Ivana za Gloriju.

Seksi kombinacija naše prezgodne plesačice: Pokazala noge u vrućim hlačicama