Ivana Paris i Dino Bubičić razveli su se nakon devet godina braka u kojem su postali roditelji dva dječaka

Galerija


Bivša Miss Universe, 35-godišnja Ivana Paris ovih se dana razvela od supruga i također bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića, nakon gotovo deset godina braka. Par je u listopadu trebao proslaviti jubilarnu godišnjicu braka, međutim nisu je uspjeli dočekati, piše magazin Gloria.

Vezani članci Ivana Paris Ivana Paris potvrdila da je opet zaljubljena, a tko je njezin novi odabranik? ''Što da kažem, sretna sam'' Ivana Paris, Dino Bubičić (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Za ove domaće parove 2019. godina bila je kobna: Tko se sve tada razveo?

Nakon razvoda Ivana je prvi put odlučila javno progovoriti o osjećajima i životu izvan braka.

"Teško je nakon dugogodišnjeg suživota krenuti sam ispočetka. Učim, ispitujem svoje mogućnosti i ponosna sam na to kako mi ide. Skupila sam snagu da krenem naprijed, makar i glavom kroza zid, a razlog za borbu su mi sinovi, osmoipolgodišnji Leonid i troipolgodišnji Noel. Postala sam slobodnija, jača i sigurnija u sebe te spremna na sve izazove koji me čekaju u ovoj životnoj avanturi", izjavila je Ivana za Gloriju.

Razvodu nije presudila treća osoba, već sve učestalija razilaženja u razmišljanjima i u svakodnevnim životnim situacijama. Iako su nekoliko puta pokušali pronaći kompromis, ponajviše zbog djece, u tome nisu uspjeli i Ivana je zatražila razvod početkom ove godine.

"Nepremostive sitnice iz svakodnevnog života godinama su se skupljale i došlo je do toga da baš ni na jednu stvar nismo gledali isto. Razvod je moj najveći poraz, no katkad treba i gubiti za pobjede koje slijede", priznala je Ivana za magazin Gloria.

Ivana i Dino upoznali su se i zaljubili 2009. godine u reality showu "Farma".

Slika i prilika slavnog oca: Poslije izlaska iz zatvora ovaj mladić doživio je pravu transformaciju