Ivana Mišerić uživa u ljetovanju po našoj obali s prijateljicama i ne obazire se na primjedbe o svojoj mršavosti.

Galerija


Ivana Mišerić (34) nastavlja oduševljavati pratitelje na Instagramu poziranjem u badiću. 

Vezani članci Ivana Mišerić Domaćoj ljepotici plava kosa je zaštitni znak, a evo kako je izgledala na početku karijere Ivana Mišerić Poželjela i naručila romantični topić pa pokazala što je dobila: "Baci to u neki kut ormara"

"Ako nisi bosonog, onda si previše obučen", istaknula je radijska voditeljica. Ivana uživa na našoj obali s prijateljicama i pokazuje koliko joj godi godišnji odmor, ali i da je njezina linija besprijekorna. 

Mišerić je još jednom pozirala u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu s dubokim izrezom na grudima. "Jako si mi zgodnica", "Kraljica je stigla", "Super si, Ivana", "Ljepotica", "Savršena kao i obično", komentirali su njezini pratitelji. 

Ipak, neki su se koncentrirali na druge stvari. "Što je sa nožnim stopalima?", "Zašto tako mršava?", pitali su Ivanu. O Ivaninoj težini se raspravljalo i na fotografiji gdje pozira u bikiniju na ležaljci, a dio ljudi stao je u njezinu obranu. 

"Mislim da nije fer da ti stalno govore da pojedeš nešto jer izgledaš super i pristaje ti. Vjerujem da ti jedeš dovoljno, ali si u pokretu stalno, pa imaš zahvalan metabolizam. Uživaj na odmoru", "Džabe nama ženama svi hashtagovi, kada je žena ženi vuk. Ak' ima cice, ne valja. Ak' nema cice, ne valja, isto sa guzom, strijama, celulitom, rebrom, nosom, krivim prstom. Ženo, prelijepa si kakva jesi. Ako nekome ne paše, neka se pogleda od glave do pete, zahvali na svemu i baci kamen preko ramena i uživa", komentirali su njezini pratitelji. 

Ivana nije odgovarala na prozivke, nego je nastavila dijeliti fotografije s odmora. 

Još jedan slavni glazbenik stigao na našu obalu, odmara se u Dubrovniku na luksuznoj jahti dugoj 107 metara