Nikad ljepša

Ivana Mišerić nakon prekida veze objavila nove fotke, a pokazala je i s kim se druži poslije kraja ljubavi

Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Mišerić objavila je nove fotografije na Instagramu nakon prekida sa Sandrom Murom.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić nakon navodnog kraja ljubavi s poduzetnikom Sandrom Murom i iseljenja iz stana u kojem su zajedno živjeli uživa u dobrom društvu svojih prijateljica, a koliko im je lijepo, pokazala je i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivana Mišerić i Dražen Kovačević "Zadnja slika, najslađa ikad!" Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

Ivana je nekoliko dana provela na otoku Cresu, a na najnovijim fotografijama koje je objavila na Instagramu stvarno blista i ne djeluje kao da je lošeg raspoloženja.

"Pozlata. Glow. Light. Sve kak' treba", napisala je Ivana uz fotografiju za koju je dobila niz pohvala na račun izgleda i ljepote, a svima su se najviše svidjele njezine oči, nestvarno plave boje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

"Ajme meni, prekrasna si ženo, ali ono, wow", "Ivana, stvarno si divna", "Najljepša i najbolja žena", "Oči su ti nestvarne", "Kakav pogled! Koje prelijepe oči, wow!", "Dobro ti stoji zlatna boja, sviđa mi se", "Ljepoto", "Ajme, tko je lijep, uvijek je lijep", "Obožavam tvoje oči", samo su neki od komplimenata u komentarima.

Ivana i Sandro zajedno su bili nekoliko godina, a ona se navodno nakon prekida preselila u obiteljski dom u Veliku Goricu. Do kraja travnja ove godine na društvenim mrežama objavljivala je fotografije iz stana u centru Zagreba gdje su zajedno živjeli. 

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) +12 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene