Ivana Mišerić objavila je nove fotografije na Instagramu nakon prekida sa Sandrom Murom.

Galerija


Radijska voditeljica Ivana Mišerić nakon navodnog kraja ljubavi s poduzetnikom Sandrom Murom i iseljenja iz stana u kojem su zajedno živjeli uživa u dobrom društvu svojih prijateljica, a koliko im je lijepo, pokazala je i na društvenim mrežama.

Vezani članci Ivana Mišerić Poželjela i naručila romantični topić pa pokazala što je dobila: "Baci to u neki kut ormara" Ivana Mišerić Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"

Ivana je nekoliko dana provela na otoku Cresu, a na najnovijim fotografijama koje je objavila na Instagramu stvarno blista i ne djeluje kao da je lošeg raspoloženja.

"Pozlata. Glow. Light. Sve kak' treba", napisala je Ivana uz fotografiju za koju je dobila niz pohvala na račun izgleda i ljepote, a svima su se najviše svidjele njezine oči, nestvarno plave boje. 

"Ajme meni, prekrasna si ženo, ali ono, wow", "Ivana, stvarno si divna", "Najljepša i najbolja žena", "Oči su ti nestvarne", "Kakav pogled! Koje prelijepe oči, wow!", "Dobro ti stoji zlatna boja, sviđa mi se", "Ljepoto", "Ajme, tko je lijep, uvijek je lijep", "Obožavam tvoje oči", samo su neki od komplimenata u komentarima.

Ivana i Sandro zajedno su bili nekoliko godina, a ona se navodno nakon prekida preselila u obiteljski dom u Veliku Goricu. Do kraja travnja ove godine na društvenim mrežama objavljivala je fotografije iz stana u centru Zagreba gdje su zajedno živjeli. 

Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!