Omiljena voditeljica Ivana Mišerić sudjelovala je i u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" 2017. godine, a danas izgleda bolje nego ikad.

Galerija


Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić jedan je od najpopularnijih glasova u Hrvatskoj, a ova lijepa plavuša karijeru je pak započela na televiziji i to prije čak 15 godina.

Vezani članci Ivana Mišerić Poznata domaća voditeljica odselila se iz stana koji je dijelila s dugogodišnjim dečkom, fotke ih otkrile? Ivana Mišerić Poželjela i naručila romantični topić pa pokazala što je dobila: "Baci to u neki kut ormara"

Za novinarstvo se počela zanimati još kao djevojčica, a nakon radijske audicije 2005. godine završila je kao TV voditeljica. Strast prema radiju ipak je prevagnuo te je nakon brojnih emisija stasala u najtraženije ime hrvatskog radijskog etera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bok.

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Omiljena voditeljica sudjelovala je i u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" 2017. godine, a danas izgleda bolje nego ikad. Od samih početaka karijere Ivanu pamtimo po njezinoj dugoj kosi i prekrasnim plavim očima, a iz dana u dan baza njezinih fanova raste.

Ivana na Instagramu ima preko 68 tisuća vjernih pratitelja s kojima redovito dijeli detalje iz svog privatnog i poslovnog života.

Zanosna domaća manekenka prošetala zagrebačkom špicom, svi su se okretali za njom