Sve je objasnila

Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"

Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Mišerić objavila je fotografiju sebe i Sandra Mura u bolničkom krevetu i otkrila kako su bolovali od gripe.

Popularna radijska voditeljica Ivana Mišerić zabrinula je na trenutak svoje pratitelje na profilu na Instagramu, nakon što je objavila fotografiju svog dečka Sandra Mura  i sebe kako leže u bolničkom krevetu, no iste su snimljene prije nekog vremena.

"Čak i u izolaciji. Od prije dva tjedna fotka, doma smo, nema panike. Ali lijepo da je u torbi bio ovaj papirić. Ostani doma", napisala je Ivana uz objavu. Na fotografiji Sandro u rukama drži papir s romantičnom porukom "sati provedeni s tobom, čine se kao minute". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Iako su se neki zabrinuli i pomislili da je riječ o zarazi koronavirusom, Ivana je u komentarima objasnila kako se radilo o gripi. 

"Čuvajte se i volite", "Brzi oporavak", "Puno zdravih sati/minuta vam želim", "Slatki", "Čuvajte se i ne mrdajte nikamo", "Svako dobro Ivana", poručili su joj pratitelji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene