Pjevačica Ivana Marić s obitelji se uputila na čaroban otok Lastovo.


Vruće ljetne ritmove u novom singlu "Divota od života" predstavila nam je prošli tjedna Ivana Marić. Funky ritam zamijenio je balade kakve smo navikli od Ivane u prijašnjih nekoliko singlova. Pjevačica rodom iz Čapljine posvetila se tako glazbenoj karijeri, nakon što smo je proteklu godinu gledali u dva showa Nove Tv - "Tvoje lice zvuči poznato" i "Masterchef".

Ivana Marić (FOTO: PR)

„Angažmani na televiziji oduzimali su mi puno vremena i energije, a za to vrijeme sam tražila neki novi zvuk jer mi je bilo jasno da moram ići dalje. Dogodilo se da sam se upoznala s projektom Funky Destination, koji su mi ponudli "Divotu od života". Napravili smo i spot u kojem smo željeli pokazati kako se mladi mogu i drukčije zabavljati, slušajući bend uživo, a ne neke druge ritmove koji ih tjeraju da se penju po stolovima, veli Ivana koju ne smetaju istočnjački ritmovi, nego smatra kako ljudima treba ponuditi i drugu glazbu za zabavu“ – rekla je Ivana Marić

Ivana zajedno sa suprugom Vjekoslavom Šunjiće i kćerkom Vitom trenutno je na odmoru na otoku Lastovu, gdje će održati i koncert 04.08., a posjetit će i rodnu Bosni i Hercegovinu. Poslije odmora vraća se u studio jer je spreman i drugi singl, koji će ponovno biti plesni.

Ivana Marić (FOTO: PR)