Nova pjesma

Ekskluzivno pogledajte kako izgleda ‘Divota od života’ Ivane Marić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sudeći po prvim reakcijama, Ivana Marić je zajedno sa autorskom ekipom pogodila pravi ljetni hit.

‘Divota od života’ naziv je aktualnog singla Ivane Marić, koji je prije nekoliko dana predstavila u radijskom eteru. Sudeći po prvim reakcijama, Ivana je zajedno sa autorskom ekipom pogodila pravi ljetni hit, a po prvi puta surađuje sa Funky Destination, koji je zaslužan za glazbu, aranžman i produkciju, dok je Andrea Ćubrić napisala tekst.

Pogledaj i ovo Ivana Marić - 2 Kupila ju je Pjesme se ne događaju slučajno, a upravo je novi singl Ivane Marić dokaz tome!

Kako je sama Ivana rekla, ‘Divota od života’ lepršava je ljetna pjesma, za koju vjeruje da će se publici svidjeti na prvo slušanje. Potraga za ovakvom pjesmom, dugo je trajala, ali se itekako isplatila, jer to je zvuk koji Ivanu podiže i koji joj odgovara.

Dok funky hit ‘Divota od života’ osvaja radijski eter, kao i top ljestvice, atraktivna pjevačica prionula je snimanju video spota. Povjerenje ovoga puta dala je talentiranom redatelju Dariu Lepoglavecu. Vrijedna ekipa video spot snimala je na lokaciji novootvorene pivovare ‘The Garden Brewery’ u kojoj su rasplesano dočarali cijelu priču oko nove pjesme.

‘Dario Lepoglavec vrhunski je profesionalac i kreativac, stoga mi je bilo lako prepustiti se i samo uživati u ritmu pjesme. Marija Matković bila je zadužena za plesače, koji su ‘razvalili’ i vjerujem da su baš oni odigrali ključnu ulogu u ovom spotu – zato im hvala od srca. To je ekipa koju poznajem sa snimanja ‘Tvoje lice zvuči poznato’, tako da uopće nisam sumnjala u njihove sposobnosti.

Ovo će definitivno biti moj najzanimljiviji i najveseliji spot do sada.’, rekla je Ivana.

Jedna od zanimljivosti je i ta što se Ivanin suprug Vjeko pojavljuje u spotu, a pripala mu je uloga DJ-a.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene