Ivana Lovrić uvukla se u uski korzet i mnogima rasplamsala maštu.

Galerija


Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić prava je bmba, a toga je i sama itekako svjesna. Njezin Instagram profil obiluje seksi fotografijama kojima se Ivana često hvali.

Vezani članci Ecija Ivušić (FOTO: Josip Regovic/PIXSELL) Mila Elegović krije svog dečka, a Ecija Ivušić podijelila je savjet za bujni dekolte Ivana Lovrić (Foto: Instagram) Zaljubljena i sretna pjevačica Colonije obožavateljima pokazala dečka

Zgodna Drnišanka ovog puta maštu je rasplamsala vrućim izdanjem za koje su neki čak ustvrdili da bi moglo biti pogubno. Ivana se uvukla u crni korzet, izbacila dekolte i obožavatelje počastila prizorom koji definitivno nije za one slabijeg srca.

"Ubit ćeš nekoga", poručio joj je jedan od obožavatelja. Oduševljenje nisu krili ni drugi. "Najljepša žena u Hrvatskoj", "Goriš", "Prekrasna si", poručili su joj fanovi. A osim glasom i stasom talentirana Ivana jedna je od rijetkih na estradi koja se može pohvaliti i akademskom naobrazbom. Odnedavno tako lijepa Ivana ponosno nosi i titulu inženjerke elektrotehnike.

 

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on