dama u crvenom

Ivana Kovač raskošnim dekolteom zasjenila i jednu od najseksi Hrvatica, u ovoj haljini teško ju je bilo nadmašiti!

Ivana Kovač - 5 Ivana Kovač - 5 DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 5 Ivana Kovač - 4 Ivana Kovač - 3 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 4 Ivana Kovač - 3 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 6 Ivana Kovač (Foto: Željko Petreš) +3 Ivana Kovač (Foto: Željko Petreš) Galerija

Ivana Kovač je ukrala sve poglede na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio gdje se pojavila u upečatljivoj crvenoj haljini s dubokim dekolteom.

Pjevačica Ivana Kovač nastupila je na dodjeli medijske nagrade Zlatni Studio gdje je s Alenom Nižetić i Giulianom izvela neke od bezvremenskih hitova svojeg oca, legendarnog Mate Miše Kovača.

Pogledaj i ovo Mišo i Ivana Kovač "Na Mount Everestu" Legendarnog Mišu Kovača dugo nismo vidjeli, a sada ga je kći Ivana pokazala u nesvakidašnjem izdanju!

Za ovu je prigodu Ivana odabrala izazovnu i upečatljivu crvenu haljinu s volanima i dubokim dekolteom u kojoj je ukrala sve poglede.

Vatreno izdanje začinila je i crvenim ružem na usnama, a zasjenila je čak i Žanamari Perčić koja godinama slovi kao jedna od najseksi Hrvatica i s kojom je Ivana pozirala za fotku.

Uoči svečane dodjele, Ivana je na Instagramu objavila fotku s Indirom Levak, koja je također nastupila na događaju, a nasmijane i lijepe dame su u komentarima dobile brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IVANA KOVAČ 🎤 (@ivanakovacofficial)

Ivani je ovo prvo javno pojavljivanje nakon što je njezi otac zabrinuo javnost svojim zdravstvenim stanjem. Mišo je u zadnjih par mjeseci nekoliko puta hospitaliziran zbog plućnih problema, no sada e to iza njega.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović se pohvalila rezultatima novog estetskog zahvata: "Zadržali smo moj prirodan oblik"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene