zabrinuo je sve

Nakon što je Mišo završio u bolnici, oglasila se njegova kći Ivana i otkrila pravo zdravstveno stanje svojeg oca

Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Kovač je otkrila u kakvom je stanju njezin otac Mate Mišo koji se trenutno liječi na Odjelu za plućne bolesti u KBC-u Split.

Legendarni domaći pjevač Mate Mišo Kovač (80) zabrinuo je domaću javnost nakon što se doznalo da je hospitaliziran na Odjelu za plućne bolesti u KBC-u Split.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač - 5 Nije svejedno Ivana Kovač otkrila nam je što u doba korone muči njezina oca, legendarnog Mišu: ''Panika je!''

Mišo je još u bolnici i pisalo se da je tamo završio zbog respiratornih problema, s kojima se borio i prije nekoliko godina, a o njegovu zdravstvenom stanju sada se oglasila i kći Ivana.

"Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: 'Mala, je l' sve dobro ispalo?', i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je", kazala je za Slobodnu Dalmaciju te je i negirala napise o medijima o njegovim plućnim problemima.

"Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna" dodala je Ivana te je otkrila i kako je u stalnom kontaktu sa svojom mamom Anitom za koju kaže da je najpozitivnija osoba na svijetu.

Podsjetimo, Mišo je prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene