Neobičan stajling

Ivana Kovač otkrila trbuh u neobičnoj modnoj kombinaciji, u ovakvom izdanju još je nismo vidjeli!

Ivana Kovač Ivana Kovač Hrvoje Jelavić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač In Magazin: Ivana Kovač - 2 In Magazin: Ivana Kovač - 3 +14 In Magazin: Ivana Kovač - 1 Galerija

Ivana Kovač zapjevala je na CMC festivalu u sasvim neobičnoj dizajnerskoj kreaciji.

Kći legendarnog pjevača Mate Miše Kovača, Ivana Kovač nastupila je na CMC festivalu u neobičnoj crno bijeloj dizajnerskoj kreaciji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Bonton na plaži - 2 Slažete li se s njima? Saznajte što to izluđuje domaće zvijezde na plaži i izbacuje ih iz takta: "Na to sam bijesna!"

Naime, radi se o o hlačama visokog struka čiji su rubovi imali debele crne crte na kojima se isticalo mnoštvo gumbića, a uz to je kombinirala kratki bijeli topić sa srebrnim metalnim detaljima krugova.

Outfit je upotpunila blejzerom koji je na rukavima sadržavao valovite nabore, a na nogama su joj se isticale crne sandale na petu.

Visoki zalizani rep, viseće srebrne romb naušnice i crveni ruž na usnama još su dodatno začinile ovu posebnu kombinaciju.

Ivana je s festivala otišla puna dojmova i sreće, a razlog tome je nagrada koju je osvojila za najbolju pjesmu CMC festivala u 2022. godini.

Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj u navedenoj kombinaciji pozira ispred CMC plakata, a ispod dodala: "Lipa večer, hvala na predivnoj nagradi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVANA KOVAČ 🎤 (@ivanakovacofficial)

Mnoštvo čestitki sa strane pratitelja redalo se ispod objave.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +24 Lidija Bačić Celebrity Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene