Ivana Knoll stavila je bujnu pozadinu u prvi plan dok je sjedila na kamenom zidiću u bikiniju.

Galerija


Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) često objavljuje seksi fotografije i izaziva oduševljenje pratitelja, kojih ima više od 200.000 na Instagramu. 

Vezani članci Dar Mar - Prva uloga Ivane Knoll Najpoznatija hrvatska navijačica otkrila što se zapravo krije iza njezine ljubavi prema nogometu i sportu Ivana Knoll Najseksi hrvatska navijačica okušala se u nečem posve novom, kaže da je to oduvijek htjela, jeste li ju zamijetili?

Njezina posljednja objava bila je jednako atraktivna kao i one ranije. Naime, Ivana je pozirala u tigrastom bikiniju na kamenom zidiću i stavila bujnu pozadinu u prvi plan, a prekrivale su ju tek minijaturne tangice. 

"Bok, Šeherezada", napisala je Knoll, koja je otkrila da je trenutačno u Dubrovniku. Njezina fotografija brzo je prikupila više od 24.000 lajkova, a komentirala ju je i njezina majka, koja joj je poslala poljupce. 

"Predivna", "Bok, ljepotice", "Stražnjica od milijun dolara", "Kakva djevojka", "Bomba", napisali su Ivani pratitelji. 

Inače, Ivana je privukla pažnju diljem svijeta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. kada je naša nogometna reprezentacija osvojila srebro. Knoll je pokrenula i svoju liniju kupaćih kostima s hrvatskim kockicama. 

Bio je seks-simbol i jedno od omiljenih lica, no svi su ga se odrekli osim 15 godina mlađe djevojke