Novogodišnju noć Ivana Knoll i Nives Celzijus dočekale su u društvu dvojice frajera.

Galerija


Poznate domaće ljepotice Ivana Knoll i Nives Celzijus zajedno su dočekale Novu godinu, a na jednom InstaStoryju otkriveno je i tko se našao u muškom dijelu njihova društva  u novogodišnjoj noći. 

Vezani članci Nives Celzijus Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati" Nives Celzijus Svestrana Nives pokazala još jedan skriveni talent zbog kojeg su čak i njezine vruće hlačice pale u drugi plan

Tako su djevojke u jednom zagrebačkom lokalu s Nevenom Ciganovićem, Bornom Kotromanić i dizajnerom Ivicom Skokom dočekale ulazak u novo desetljeće. Nives je zablistala u crnoj haljini dubokog dekoltea, a Ivana se ovog puta pak obukla u nešto konzervativniju odjevnu kombinaciju. 

Inače, Ivana Knoll i Nives ove su se godine iznimno zbližile te su postale i poslovne suradnice, ali i dobre prijateljice. Nives je bila model za kupaće kostime koje kreira Ivana Knoll, pa su njihove zajedničke seksi fotke u 2019. bile prava Instagram senzacija. 

Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi