Novogodišnju noć Ivana Knoll i Nives Celzijus dočekale su u društvu dvojice frajera.

Galerija


Poznate domaće ljepotice Ivana Knoll i Nives Celzijus zajedno su dočekale Novu godinu, a na jednom InstaStoryju otkriveno je i tko se našao u muškom dijelu njihova društva  u novogodišnjoj noći. 

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Tako su djevojke u jednom zagrebačkom lokalu s Nevenom Ciganovićem, Bornom Kotromanić i dizajnerom Ivicom Skokom dočekale ulazak u novo desetljeće. Nives je zablistala u crnoj haljini dubokog dekoltea, a Ivana se ovog puta pak obukla u nešto konzervativniju odjevnu kombinaciju. 

Inače, Ivana Knoll i Nives ove su se godine iznimno zbližile te su postale i poslovne suradnice, ali i dobre prijateljice. Nives je bila model za kupaće kostime koje kreira Ivana Knoll, pa su njihove zajedničke seksi fotke u 2019. bile prava Instagram senzacija. 

Možda je nekoga i uvjerila u to da je prirodna ljepotica, ali stare fotke govore više od riječi