Ivana Knoll objavila je na Instagramu izazovnu fotografiju iz Venecije.

Galerija


Prošlo je nešto više od godine dana odkad je Ivana Knoll proglašena najseksi hrvatskom navijačicom za trajanje Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Laskava joj je tiula otvorila brojna vrata i pružila nove mogućnosti. Ivana je uspješno diplomirala ali i pokrenula vlastitit posao.

Vezani članci Georgina Rodriguez Uz maske i testove, zvijezde se na velika vrata vraćaju na prestižni filmski festival u Veneciji! Ivana Knoll (Foto: Instagram) Najseksi hrvatska navijačica ne skida se iz bikinija, a dugim nogama i savršenom linijom zapalila je Split

Tako je ove godine dizajnirala vlastitu liniju kupaćih kostima s prepoznatljivim kockastim uzorkom takozvani CROkini, nakon čega se otputila na zasluženi ljetni odmor. Dio je provela na hrvatskoj obali, nakon čega se otputila u Veneciju čime se pohvalila na društvenim mrežama.

"Uzrokovala sam sudar gondola",napisala je Ivana uz fotografiju na kojoj pozira u seksepilnoj modnoj kombinaciji, koja savršeno ističe njezinu oblikovanu figuru.

Ivana je objavila i fotografiju s venecijanskog Trga Svetog Marka odakle je svima poslala poljubac iz, kako je sama napisala, "grada ljubavi".

Rastala se nakon godinu dana braka, pa sad uživa na jahti u društvu misterioznog muškarca