Ivana Knoll svoj je profil na Instagramu, na kojem ju prati više od 101 tisuće sljedbenika pretvorila u unosan posao.

Galerija


Ivana Knoll za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proglašena je "najseksi hrvatskom navijačicom".

Vezani članci Meghan Markle Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate? Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit

I od tada je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Ivana je svoj profil na Instagramu, na kojem ju trenutačno prati više od 101 tisuće sljedbenika, pretvorila u unosan posao, a sada je pokrenula još jedan koji ponovno uključuje atraktivne i golišave fotografije.

Naime, crnokosa navijačica pokrenula je brand Wear Knoll Doll, koji u ponudi ima kupaće kostime s uzorkom prepoznatljivih kockica koje su ju proslavile.

Po onome što smo imali priliku vidjeti na društvenom profilu brenda, u ponudi su zasad tri modela: jedan dvodijelni te dva jednodijelna badića, a tko bi ih bolje reklamirao od same Ivane?

Ivana je u rujnu prošle godine i magistrirala s kockicama u koje je umotala svoj rad, a tada se pohvalila i velikim buketom ruža koji je dobila od misterioznog dečka kojem je poručila i da ga voli.

Online prodaja domoljubnih kupaćih kostima počinje uskoro, a dostavljat će se u sve dijelove svijeta, kako stoji u opisu društvenih profila brenda. 

Kupaće kostime možete pogledati ovdje.

Snaga dobrih gena na djelu: Slavko objavio fotku s osobom kojoj može zahvaliti to što je zgodan