Ivana Knoll svoj je profil na Instagramu, na kojem ju prati više od 101 tisuće sljedbenika pretvorila u unosan posao.

Galerija


Ivana Knoll za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proglašena je "najseksi hrvatskom navijačicom".

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Kakva romantika: Rakitić posvetio emotivnu poruku zanosnoj supruzi i dobio 335 tisuća lajkova Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Nakon što je srušila internet, objavila fotku iz davnih dana i sve oduševila: "Uvijek sa stilom"

I od tada je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Ivana je svoj profil na Instagramu, na kojem ju trenutačno prati više od 101 tisuće sljedbenika, pretvorila u unosan posao, a sada je pokrenula još jedan koji ponovno uključuje atraktivne i golišave fotografije.

Naime, crnokosa navijačica pokrenula je brand Wear Knoll Doll, koji u ponudi ima kupaće kostime s uzorkom prepoznatljivih kockica koje su ju proslavile.

Po onome što smo imali priliku vidjeti na društvenom profilu brenda, u ponudi su zasad tri modela: jedan dvodijelni te dva jednodijelna badića, a tko bi ih bolje reklamirao od same Ivane?

Ivana je u rujnu prošle godine i magistrirala s kockicama u koje je umotala svoj rad, a tada se pohvalila i velikim buketom ruža koji je dobila od misterioznog dečka kojem je poručila i da ga voli.

Online prodaja domoljubnih kupaćih kostima počinje uskoro, a dostavljat će se u sve dijelove svijeta, kako stoji u opisu društvenih profila brenda. 

Kupaće kostime možete pogledati ovdje.

Snaga dobrih gena na djelu: Slavko objavio fotku s osobom kojoj može zahvaliti to što je zgodan