seksi video

Najvatrenija hrvatska navijačica snimila se u toplesu i vrućim prizorima izludila obožavatelje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagrau je objavila snimku na kojoj leži u krevetu u toplesu, a prizor je raspametio njezine pratitelje.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll posljednjih dana uživa u Los Angelesu, a bila je i na jednom od najpoznatijih svjetskih festivala Coachelli.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

Iz Amerike se neprestano javlja na svojem Instagramu, a pratitelje je posebno izludila snimkom na kojoj u toplesu leži u krevetu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Senzacionalna", "Super seksi", "Wow", "Očaravajuće tijelo", "Savršena si", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod objave.

Ivana je pratitelje raspametila i svojim seksi izdanjima za Coachellu na kojoj se jedan dan pojavila samo u bikiniju.

Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je i dobila nadimak najseksi navijačice naših Vatrenih.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene