nije joj loše

Naša najseksi navijačica objavila vruće fotke s poznatog festivala, neobični badić jedva joj je obuzdao obline

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll javila se na Instagramu iz Los Angelesa te se pohvalila da je otišla na festival Coachella.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll posljednjih dana uživa u Los Angelesu, a pohvalila se fotkama s jednog od najvećih glazbenih festivala na svijetu. Objavila je nekoliko fotografija s Coachelle, a kao i obično zapalila je Instagram golišavim fotkama.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 3 nemamo komentara Knoll na sebe nabacila outfit koji teško da se može nazvati odjećom, ali nekima to ne smeta: ''Ivana, oženi me!''

"Coachella vibes", napisala je Knoll u opisu fotki na kojima pozira u izazovnom badiću. Na nogama je imala čizme, na glavi šešir i sunčane naočale, a crni badić neobična kroja jedva je obuzdao njezine obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

"Predivna si", "Izgledaš predivno i seksi", "Očaravajuća si", "Vruće", "Sjajna si", samo su neki od komentara koje je dobila.

Ivana Knoll iz Los Angelesa samo niže fotke u oskudnim izdanjima, a njezini vjerni pratitelji vjerno paze na svaku objavu. Inače, Knoll je domaćoj javnosti postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je i dobila nadimak najseksi navijačice naših Vatrenih.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun i Franz Schiliger Celebrity Snježana Mehun bila je pravi mamac za poglede u centru Zagreba, u kratkoj haljini je pokazala vitke noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene