Životne lekcije

Progovorila o partneru, ali i depresiji! Sprema li to Ivana Kindl vjenčanje?

Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) +0 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Galerija

Ivana Kindl progovorila je svojem dugogodišnjem partneru Alenu Križaju, ali i putovima koje je prošla kroz život.

Ivana Kindl uskoro sprema koncert kojim će obilježiti 16 godina karijere. Iza nje je puno lijepih pjesama, a nove pjesme pune su njezinih životnih spoznaja te proizašle iz nekih razočarenja.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević - 4 Inspirativne priče Herojske borbe naših poznatih: Evo koje su zvijezde prošle godine otvoreno govorile o svojim problemima.

''Prilično sam senzibilna i teško prihvaćam nepravdu, zlobu pa ponekad prolazim depresivna razdoblja. Lekcije se najviše nauče u odnosu s ljudima, treba se okružiti osobama koje istinski razumiju tvoje biće, maknuti se od onih koji energetski crpe. Još imam za učiti, to je sigurno", kazala je Ivana Kindl koja je krenula gaziti četrdesete.

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell)

Pjevačica je u dugoj vezi s Ivanom Križajem. On joj je partner ali i poslovni suradnik. Skupa su više od deset godina, ali još se uvijek nisu odlučili uploviti u bračnu luku.

"Alen i ja smo 11 godina skupa, proletjelo je vrijeme. Mi smo netipičan par, ali pronašli smo formulu, nikad nam nije dosadno. Volimo se i svađamo po potrebi, sve izbacimo iz sebe i nikad nema durenja. Ne fejkamo. Svi koji me znaju, ne ispituju me više za brak, a roditelji nikad nisu vršili presing po tom pitanju i to je super", kazala je Ivana za Story.

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene