Napokon otkrila uzrok

Ivana Kindl otvoreno o bolesti: "Izgledala sam kao da sam na rubu anoreksije"

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +0 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Galerija

Pjevačica Ivana Kindl imala je ozbiljnih zdravstvenih problema, no u početku nije mogla naći uzrok lošeg zdravstvenog stanja.

Ivana Kindl mjesecima nije mogla normalno funkcionirati od bolova u želucu i čestog povraćanja, a u kratkom roku smršavjela je 10 kilograma. No pjevačica u početku nikako nije mogla naći uzrok svoga lošeg zdravstvenog stanja. "Nazirala su mi se rebra, izgledala sam kao da sam na rubu anoreksije", rekla je 39-godišnja pjevačica.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević - 4 Inspirativne priče Herojske borbe naših poznatih: Evo koje su zvijezde prošle godine otvoreno govorile o svojim problemima.

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell)

"Smršavjela sam deset kilograma. Kad je počelo povraćanje, znala sam da moram otići liječniku. Otkrila sam da je bakterija Helicobacter pylori uzrok mojeg lošeg fizičkog stanja", dodaje. Nakon toga Ivana je počela aktivno vježbati, a i paziti na prehranu. "Stres me koštao zdravlja, pa sam se jedno vrijeme povukla u neki svoj mir, prvenstveno zbog psihičkog zdravlja", govori Ivana.

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell)

Trebalo je proći dosta vremena da bakterija nestane u potpunosti, no Ivana snagu pronalazi u glazbi iako ju s vremena na vrijeme uhvati period kada želi probati nešto sasvim drugačije od glazbe. "Tome u prilog ide prilično loše stanje u državi i to što površnost hara kao kuga, pa tako i na sceni. Dođu i prođu takvi periodi, ali jednom kad glazba inficira, koliko god teško bilo, nema povratka", rekla je Ivana za 24 sata.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene