moli za pomoć

Ivana Kindl na meti: "Ne mogu vjerovati da ovo nekome može pasti na pamet"

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +0 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Galerija

Ivana Kindl našla se u nimalo ugodnoj situaciji. Nepoznata osoba ukrala joj je identitet.

Pjevačica Ivana Kindl našla se na meti zlobnika koji su joj ukrali identitet. U njezino ime e-mailom dogovaraju gaže s kolegama glazbenicima, nakon čega ih otkazuju. Zgrožena Ivana za prijevaru je saznala sasvim slučajno od jednog kolege. Krađa identiteta toliko ju je zgrozila da je o svemu odlučila javno progovoriti, a svojim pratiteljima uputila je i apel za pomoć. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivana Kindl kod Sanje Doležal - 4 otvorila dušu Ivana Kindl nikad iskrenije o borbi s depresijom, prekidu dugogodišnje veze i jednoj neostvarenoj želji: ''Uvijek sam imala osjećaj da neću biti majka...''

"Ljudi, molim vas za malo pažnje, važno je! Dakle, sasvim sam slučajno od kolege glazbenika s kojim se još službeno nisam niti upoznala saznala da postoji neka osoba koja se služi mojim identitetom! Ta osoba pred neko je vrijeme putem e-maila **ivana.kind78@gmail.com**, služeći se korisničkim imenom **Ivana Ldnik** stupila u kontakt s dvoje glazbenika i dogovarala svirke s njima. Poslala im set-listu, izmišljala detalje o svirci, nudila angažmane u stalnoj postavi benda, a pritom tražeći da se sva komunikacija odvija putem spomenutog maila – jer Facebook vode 'neki drugi ljudi'. Na kraju, rekla bih očekivano, javlja glazbenicima da su svirke odgođene.

Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell)

Ne želim niti pomišljati o mogućnosti da je ta osoba u moje ime kontaktirala i organizatore, ili da se to učestalo događalo. Ne mogu vjerovati da nekome može na pamet pasti ovakva ideja koja je vrlo opasna za moju reputaciju, moje koncertne angažmane koji meni i mom bendu život znače. Uz mene, za dogovaranje mojih koncerata ovlašteni su jedino moj producent i basist Alen Križaj i menadžer Marko Horvat.

Molim vas sve, dragi prijatelji, da me obavijestite da li vas je sa spomenute e-mail adrese netko kontaktirao... Ako jest, unaprijed vam se ispričavam. Ne mogu vjerovati...", napisala je Ivana na svom Facebooku.
Podsjetimo, sličan scenarij doživio je i glumac Filip Juričić. Pomahnitali obožavatelj otvorio je lažni profil na ime poznatog glumca i doslovce mu ukrao identitet. Filip je tada sve prijavio policiji.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene