Ma, svaka čast!

Pogledajte preslatki trenutak u kojem je Šarić uskočio u pomoć svojoj Korani, njemu ništa nije teško

Korana Gvozdić Korana Gvozdić Josip Regovic/Pixsell 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić +0 Korana Gvozdić Galerija

Ivan Šarić popravio je haljinu Korani Gvozdić dok je pozirala na crvenom tepihu dodjele nagrada Story Hall of Fame, pa osvojio brojne simpatije.

Jedan od omiljenih domaćih parova, Korana Gvozdić i Ivan Šarić bili su među uzvanicima svečane dodjele nagrade Story Hall of Fame, na kojoj je on pokazao svoju kavalirsku stranu i osvojio dodatne simpatije nježnijeg spola.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Naime, Korana je pozirala okupljenim fotografima, a Ivan joj je uskočio u pomoć i popravio njezinu pripijenu plavu haljinu kako bi na fotografijama ispala besprijekorno, što na kraju i stvarno jest.

Par je u sretnoj vezi od 2012. godine, a u travnju prošle godine postali su roditelji sina Olivera, a tu su vijest otkrili tek mjesec dana nakon njegova rođenja.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su proživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je tada, među ostalim, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus Celebrity Nema tko se nije zagledao u raskošni dekolte Nives Celzijus, grudi su joj u haljinu jedva stale

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik +15 Ella Dvornik Celebrity Ella bez donjeg rublja ispod ove haljine? Seksi prorezi zagolicali su maštu, a pokazala je i dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene