Podrška svim ženama

Jedan od omiljenih domaćih parova među prosvjednicima u Zagrebu, što misle o svemu rekli su i na Instagramu!

Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Ivan Šarić na prosvjedu ''Dosta'' Ivan Šarić na prosvjedu ''Dosta'' Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +2 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić podržali su prosvjed na Trgu bana Jelačića u Zagrebu koji se održao u četvrtak.

Osim Severine i ostalih poznatih osoba koji su došli podržati tisuće prosvjednika na Trgu bana Jelačića prilikom prosvjeda "Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena'' koji je nastao zbog slučaja Mirele Čavajde, okupljenu masu podržati su došli i voditeljica Korana Gvozdić te komičar Ivan Šarić.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Šarić je na svom Instagram profilu kasnije i objavio snimku s prepunog trga, a jasno je dao do znanja i koje je njegovo mišljenje o cjelokupnoj situaciji napisavši ''Dosta!''

Velik interes na prosvjedu je pobudila i Severina koja je također došla podržati okupljene, a na sebi je nosila zviždaljku i majicu s natpisom ''Ljubav''.

Pjevačica se s prosvjeda javila i na svojim društvenim mrežama.

"Ne mogu vjerovati da još moramo prosvjedovati oko ovog", napisala je među ostalim u svojim pričama na Instagramu.

Podsjetimo, Severina se već godinama također bori s hrvatskim zakonima te pokušava dobiti skrbništvo nad svojim sinom kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +23 Konstrakta Celebrity Prizor koji se rijetko viđa: Novinarske ekipe iz cijelog svijeta pljeskale Konstrakti i pjevali biti zdrava!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +16 Konstrakta Zanimljivosti Srbiju su posljednju prozvali za finale Eurosonga, pogledajte što je Konstrakta uzviknula kad je saznala da ide dalje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene