Show "Ples sa zvijezdama" sinoć je završio spektakularnom finalnom večeri nakon punih 12 tjedana.

Galerija


Nakon završetka sinoćnjeg plesnog spektakla na Novoj TV počeli su veselje i zabava.

Vezani članci Dario Zurovec (Foto: Instagram) Upoznajte totalno drugačijeg hrvatskog gradonačelnika: Pleše s Ivanom Šarićem i ima impresivni six-pack Paula Jeričević (Foto: Instagram) Svi su jedva dočekali morske fotke plesačica iz "Plesa sa zvijezdama", a zgodna Paula blista

Show "Ples sa zvijezdama" sinoć je završio spektakularnom finalnom večeri nakon punih 12 tjedana. Pobjednicima showa proglašeni su Slavko Sobin i Gabriela Pilić, a u superfinalu su bili i Viktorija Đonlić-Rađa te njezin plesni partner Marko Mrkić.

Nakon više od 12 tjedana napornih proba i brojnih plesova, svi sudionici showa napokon se mogu malo opustiti, a to vrijedi i za njihove najvjernije navijače koji su ih bodrili svih ovih tjedana.

Atraktivnoj Splićanki Viktoriji Đonlić Rađi najveća podrška svakako je bio suprug, umirovljeni košarkaš Dino Rađa, koji je svake nedjelje sjedio u prvom redu te gledao kako mu napreduje supruga i bodrio ju.

Dino je tijekom ova tri mjeseca pokazao i odličan smisao za humor kada je gotovo svakoga tjedna na društvenim mrežama "prijetio" plesnom partneru svoje Viktorije, a i sinoć se pobrinuo da nas nasmije kada je rado pozirao uz komičara, finalista Ivana Šarića i člana žirija, rasplesanog Francuza Nicolasa Quesnoita.

Košarkaš je sa svojih 2,11 metara uvjerljivo bio najviši na fotografiji, u stopu ga je slijedio i Šarić, a između njih smjestio se jedva uočljiv Nicolas. Tako je nastala hit-fotografija večeri koja nas je nasmijala do suza.

Vjerujemo kako je i ostatak finalne večeri prošao u zabavnom tonu, posebno s ovakvom ekipom!

Slavko i Gabriela nakon pobjede: "Show ću pamtiti po njoj, imam ju za cijeli život!"