velika ljubav

Rakitić još jednom pokazao kakav je romantik, posvetio emotivnu objavu svojoj supruzi Raquel

Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Rakitić i Raquel (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić proslavio je sedmu godišnjicu braka sa suprugom Raquel Mauri s kojom ima kćeri Altheu i Adaru.

Ivan Rakitić (32) često ističe na Instagramu koliko je zaljubljen u svoju suprugu Raquel Mauri (30). 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Nogometaš, koji je poznat pod nadimkom Raketa, ovog puta je romantičnu objavu posvetio lijepoj Raquel povodom njihove 7. godišnjice braka. "Sretna godišnjica, ljubavi. Kad ostarimo, reći ću ti: 'Vidiš da si ljubav mog života!!' Volim te, Raquel", napisao je Ivan. 

Čestitkama su se pridružili i njegovi pratitelji u komentarima. "Bravo, Rakitiću", "Čestitam, šampionu", napisali su mu. Ipak, neki su mu savjetovali da bježi iz Barcelone zbog trenutne teške situacije zbog koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️7️⃣Años😍 Feliz aniversario amor.!!! Cuando seamos viejitos 👴🏼👵🏻 te voy a decir: “ves que si eras el amor de mi vida”!!! Te amo @raquel_mauri Por muchos más ❤️

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Inače, nogometaš je objavio fotografiju s odmora u srpnju 2018. kada su bili na jahanju u Barceloni. Supružnici su se počastili time nakon što je Rakitić s reprezentacijom osvojio srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (6) i Adaru (4). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Titanic (Foto: Screenshot Youtube) +0 Radio operater Jack Phillips je pozivima upomoć spasio oko 750 ljudi (Foto: AFP) Zanimljivosti Ovo su stvarne priče likova koje smo gledali u filmu "Titanic", a otkriveno je i koje su se scene zbilja dogodile

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene