Nogometaš Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri pohvalili su se odličnom formom. Dok Rakitić vježba, glazbenik Alen Islamović uživa u mirnim danima sa ženom Marijanom.

Galerija


Nogometaš Ivan Rakitić (32) pokazao je da izolacija zbog koronavirusa nije naškodila njegovoj formi i sportskom duhu.

Vezani članci Ivan Rakitić Rakitić objavio romantičnu fotografiju sa suprugom Raquel, piše o ljubavi i obitelji, ali njezin dekolte je u prvom planu Raquel Mauri Supruga našeg popularnog nogometaša otvorila sezonu badića pa uz bazen pokazala savršenu figuru

Rakitić se pohvalio na Instagramu da vježba sa suprugom Raquel Mauri (29). "Ovako su dani bolji. Trening s Raquel. Razveselite sve, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite kod kuće", istaknuo je nogometaš pokraj objave.

Video je ubrzo izazvao oduševljenje među Ivanovim prijateljima i fanovima. "A dragi, to može i bolje, malo imaš kila viška", našalio se bivši reprezentativac Ivan Klasnić. "Ako je ovo trening za Cirque de Soleil, želim vezu za Ringmastera", komentirao je glumac Luka Peroš. 

"Bravo, Ivane", "Ovakva poza dok vježbaš će te potaknuti da napraviš što više ponavljanja", "Tako je. Dobra prilika da provedemo više vremena s obitelji", napisali su fanovi. 

Dok Rakitić vježba s Raquel, glazbenik Alen Islamović (62) uživa sa suprugom Marijanom u mirnim danima u stanu u Zagrebu. Za srpski Kurir je rekao kako dosta vremena provodi na balkonu i do sada nije primijetio koliko je na njemu lijepo. 

"Jutarnja kafica sa čašom šljivovice, čitanje knjige, plan nabavki za 3-4 dana, za šta sam ja zadužen. Sa suprugom gledam najljepše filmove snimljene u zadnjih 50 godina. Čak sam gledao i 'Sutjesku', koja je fenomenalna", ispričao je Islamović. 

Istaknuo je kako kućna karantena i nije loša ako se čovjek organizira kako treba. "Ja i supruga Marijana smo sami sa našim ljubimcem i dobro nam ide", rekao je. Dodao je da treba ovo stanje ozbiljno shvatiti i otkrio kako je otkazao puno koncerata diljem Europe. 

"Tu je bilo i dosta koncerata sa 'Bijelim dugmetom'. Moramo preživeti ovu agoniju koja nas je zadesila. Preživjet ćemo i mislim da nam je ovo dobra škola za budućnost. Trebamo dati ljudima nadu u bolje sutra i da nam vjeruju da će sigurno biti bolje. Ovo je rat protiv Marsovaca - svemiraca koji već preko filmova osvajaju planetu nekoliko puta", zaključio je Islamović. 

 

Razotkrivena njezina afera sa ženom? Glumica muža varala s kolegicom, a sad je sve izašlo na vidjelo

 "Imam osjećaj da ću se osramotiti!" Siniša Ružić i Marina Orsag u borbi za polufinale | TLZP