Ivan Rakitić na Instagramu je objavio fotografiju s romantične večere sa suprugom Raquel Mauri, svu pažnju ukrao je njezin dekolte.

Galerija


Nogometaš Ivan Rakitić ne skriva koliko je zaljubljen u svoju suprugu Raquel Mauri i često na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotke.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić objavio romantičnu fotku s lijepom Raquel, svu pozornost ukrao je njezin duboki dekolte, a u komentarima mu se javio i Ivan Klasnić Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Kakav romantik: Pogledajte što je Rakitić priredio svojoj supruzi Raquel na osmu godišnjicu braka

Sada je objavio jednu s romantične večere za koju je atraktivna Španjolka odabrala haljinu s hrabrim dekolteom, a zaljubljeni nogometaš nije mogao skinuti ruke s nje. Istu fotografiju je, po običaju, na svojem Instagramu podijelila i Raquel.

"Najljepši par na Zemlji", "Baš ste slatki", "Prelijep par, predivni ste!" pisali su im oduševljeni pratitelji koji su ih obasuli i stotinama tisuća lajkova, a mnogi su iskoristili priliku i kako bi Rakitiću poručili da im je najdraži nogometaš.

Podsjetimo, Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu i Adaru, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Majka Mate Rimca podijelila neviđene fotke s njegove svadbe pa oduševila izgledom u izazovnoj kombinaciji: ''Opa, miki!''

Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala