Raquel Mauri i Ivan Rakitić često oduševljavaju obožavatelje zajedničkim fotografijama, a jedna je pratiteljica komentirala da je nogometaš sve više seksi.

Galerija


Raquel Mauri (31) i Ivan Rakitić (33) uskoro slave osmu godišnjicu braka, a često pokazuju na Instagramu da ne nedostaje ljubavi i romantike u njihovu odnosu. 

Vezani članci Raquel Mauri Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao! Raquel Mauri - 6 Rakitićeva Raquel pozirala s majkom pa pokazala od koga je pokupila dobre gene i osvojila pratitelje: "Kakva lijepa mama!"

Nogometaševa supruga je objavila njihovu zajedničku fotografiju s tajanstvene lokacije i oduševila brojne pratitelje. Na slici je Raquel u kratkim hlačama i topiću te s maramom na glavi, dok je Ivan pozirao samo u hlačama i pokazao svoj isklesani torzo. 

"Volim te", Rakitić je prvi komentirao objavu svoje supruge. Supružnici su dobili mnoštvo komplimenata, a neke je njihova fotografija podsjetila na Tarzana i Jane, junake istoimenog filma. 

"Ivan postaje sve više seksi", "Lijepi", "Predivan ten", "Savršen par", "Najbolji par ikad", "Volim vaše zajedničke fotografije", "Lijepa fotografija", "Možete li biti zgodniji?", napisali su pratitelji. 

Neki su upitali Rakitića zašto ne igra s reprezentacijom na Europskom prvenstvu pa su očito previdjeli činjenicu da se on umirovio prošle godine iz tog dijela svoje nogometne karijere. 

Inače, Raquel i Ivan vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

Albina uživa na odmoru u svom omiljenom društvu, nove fotke u badiću otkrile su njezinu besprijekornu liniju