Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Herceg u planinskom selu Oštrovac odjenuo je svećeničku halju...


Za produkcijski i glumački tim nove serije Nove TV ovo ljeto je radno jer već se intenzivno radi na uzbudljivim nastavcima novog jesenskog aduta  - ''Kud puklo da puklo''.

Vezani članci Slika nije dostupna Prepoznajete li se u kojem od likova? Slika nije dostupna Kako se zgodni Herceg snašao u svećenicima?

Sjajan cast među kojima su između ostalih i Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Milan Štrljić, Sanja Vejnović, Janko Popović Volarić, Miodrag Krivokapić, Žarko Radić, Asim Ugljen, Barbara Vicković, Ecija Ojdanić, Ivan Herceg, Jagoda Kumrić, Miran Kurspahić, Mislav Čavajda, Stjepan Perić, Suzana Nikolić,Tijana Pečenčić, Vesna Tominac Matačić i Željko Pervan ovih dana nalaze se na eksternim lokacijama i studiju serije koja nastaje u produkciji Nove TV.

Autori serije su Vlado Bulić i Mirna Miličić, kreativni producent Goran Rukavina, a pod redateljskim palicama redatelja Kristijana Milića, Ivana Pavličića, Stanislava Tomića i Roberta Orhela u tijeku je nastajanje dnevne domaće serije kakvu još nismo imali priliku gledati.

Izvrsna glumačka postava u sastavu u suradnji s brojnom ekipom kreativaca Nove TV, početkom lipnja mjeseca preselila se na brojne pitoreskne lokacije i studijske rekonstrukcije stvarnih prostora, kako bi nas uvela u domove stanovnika planinskog sela – Oštrovac.

"Duhovit pristup događanjima, slojeviti likovi, te čvrsta veza sa stvarnošću koja nas okružuje, odlike su scenarija po kojemu ljubav, pohlepa, pa čak i smrt – iako postavljaju naizgled nesavladive dramske zapreke, postaju tek izazovima kojima će se naši likovi, tvrdoglavi i svojeglavi kakvi već uostalom svi jesmo, u svakoj prilici suprotstaviti na zabavan i duhovit način.", izjavio je Goran Rukavina, kreativni producent serije.

Više o seriji možete pogledati u prilogu inMagazina.

"Jako sam zadovoljan što sudjelujem u ovakvom projektu s odličnom glumačkom postavom na čelu s iznimnim kreativnim timom i već provjerenom ekipom s kojom sam dosad surađivao. Atmosfera je opuštena, zabavna, teče lagano i nemam dojam nikakvog napora! Sviđa mi se lik koji igram jer je ipak malo drugačiji od dosadašnjih i vjerujem da će se svidjeti publici!", izjavio je glumac Ivan Herceg.

Sanja Vejnović također uživa na setu nove serije: Uloga koju utjelovljujem u seriji mi je divna, svi se odlično zabavljamo na snimanju.

Kud puklo da puklo i ove jeseni zabava stanuje na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook