Od jeseni

'Kud puklo da puklo' - Pogledajte što nas čeka u novoj duhovitoj seriji NOVE TV!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Štriljić, Sanja Vejnović, Mirna Medaković, Miodrag Krivokapić, Ivan Herceg, Janko Popović Volarić, Ecija Ojdanić, samo su dio glumačke kreme koju ćete već ove jeseni gledati u novoj seriji Nove tv.

U idiličnom okruženju Žumberka snima se nova serija Nove TV Kud puklo da puklo. Velika glumačka imena jedan su od njezinih aduta. Riječ o potpuno drugačijoj seriji od svih koje ste dosad imali priliku vidjeti. Glumci su vrlo entuzijastični, a to je ono što će i gledatelji zasigurno primijetiti.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić slažete li se? Prezgodna Ecija Ojdanić u ovoj je haljini uspjela zasjeniti i manekenku koja je bila jednako odjevena

Što vas očekuje u trećem nastavku dokumentarnog serijala ''Barakude'' ?

'Mislim da je smiješna, nije na prvu loptu da su skečevi i da se popikavamo preko banana nego su baš dobre fore', kaže glumac Janko Popović Volarić.

Radnja se odvija u malenom planinskom mjestu Oštrovac, smještenom u Lici. Iako to može biti i bilo koje drugo selo. A momci su Stjepan Perić, Ivan Herceg, Asim Ugljen i Momčilo Otašević. A posljednjem je jedna od glavnih glumačkih partnerica mlada glumica Mirna Medaković.

Svašta će se događati u ovom selu. Pohlepa, svađe, mirenja, zavisti, prijateljstva, požrtvovnost i sebičnost. Ipak, bez ljubavi ništa ne ide. Uz mlade snage tu su i Žarko Radić, Milan Štrljić te Miodrag Krivokapić. Sve odreda doajeni glumišta. Najbolja garancija dobre serije. Ni hladnoća na snimanju u Žumberačkom gorju, proteklog mjeseca nije bila problem. A ove će vam jeseni i zime zasigurno biti toplo uz ''Kud puklo da puklo'', zabavnu i duhovitu seriju Nove TV. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene