Kći jedinica Ivice Todorića i ovog je ljeta na Vortex Cruiseu s Anom Bučević, a fotografi su je uhvatili u ljetnim radostima.

Galerija


Kći Ivice Todorića, 44-godišnja Iva, od prošlog je tjedna na Vortex Cruiseu sa svojom duhovnom učiteljicom Anom Bučević, a fotografi su je uhvatili dok se kupala u moru u skrivenoj uvali kraj Vela Luke na Korčuli.

Vezani članci Iva Todorić s prijateljicama (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Iva Todorić u posljednje vrijeme pohodi domaće evente te ne skida veliki osmijeh s lica Iva Todorić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju

Nasmijana se brčkala u moru, a nije se skrivala od znatiželjnih prolaznika ni kada se bacila pod tuš na kruzeru. Todorićeva kći se na Instagramu pohvalila i kako je posjetila Modru špilju.

Prema medijskim napisima, upravo je Ana ta koja je pomogla Ivi u nekim teškim životnim trenucima, svojim life coaching savjetima koji su je proslavili diljem Hrvatske.

Iva se u inače svibnju prošle godine razvela od Hrvoja Balenta, s kojim je u braku provela 18 godina i s kojim ima troje djece.

Nina Badrić reagirala na komentar gospođe koja ju je pozvala da dođe kopati krumpire, javila se i Franka