Iva Todorić prošetala je sama rivom na Visu nakon predavanja motivacijske govornice Ane Bučević.

Galerija


Kći Ivice Todorića, 43-godišnja Iva Todorić snimljena je u šetnji otokom Visom u ležernom izdanju, i to u pauzi predavanja motivacijske govornice Ane Bučević iz Splita.

Vezani članci Iva Todorić Iva Todorić proslavila 45. rođendan s tatom, a pohvalila se i poklonom od misterioznog dečka Iva Todorić Iva Todorić uživa u Opatiji u misterioznom muškom društvu, objavila je i fotke na kojima poziraju kao par

Naime, Iva je jedna od polaznica Aninih predavanja koja se održavaju u sklopu sedmodnevnog krstarenja Jadranom, a čija cijena iznosi 2300 eura. Za opuštenu šetnju odabrala je bijeli kupaći kostim preko kojeg je odjenula bijelu prozirnu haljinu, bijeli šešir, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Prema medijskim natpisima, upravo je Ana ta koja je pomogla Ivi u nekim teškim životnim trenucima, svojim life coaching savjetima koji su je proslavili diljem Hrvatske. 

Ana Bučević dosad je održana stotine seminara, objavila je tri knjige, a na Youtube kanalu ima 600-tinjak objavljenih videa. Ministarstvo zdravstva protiv nje je nedavno podnijelo kaznenu prijavu zbog nadriliječništva, nakon što je pshijatar Herman Vukušić zatražio da se provjeri ima li kaznenih elemenata u radu životne trenerice, kojoj su se za pomoć osim Ive Todorić obratili i drugi poznati Hrvati.

Putena crnka prošetala u bijeloj haljini pa pokazala kako izgleda prava mediteranska Venera