Pauza od seminara

Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Todorić prošetala je sama rivom na Visu nakon predavanja motivacijske govornice Ane Bučević.

Kći Ivice Todorića, 43-godišnja Iva Todorić snimljena je u šetnji otokom Visom u ležernom izdanju, i to u pauzi predavanja motivacijske govornice Ane Bučević iz Splita.

Pogledaj i ovo Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Voli izlaziti Iva Todorić u posljednje vrijeme pohodi domaće evente te ne skida veliki osmijeh s lica

Naime, Iva je jedna od polaznica Aninih predavanja koja se održavaju u sklopu sedmodnevnog krstarenja Jadranom, a čija cijena iznosi 2300 eura. Za opuštenu šetnju odabrala je bijeli kupaći kostim preko kojeg je odjenula bijelu prozirnu haljinu, bijeli šešir, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Prema medijskim natpisima, upravo je Ana ta koja je pomogla Ivi u nekim teškim životnim trenucima, svojim life coaching savjetima koji su je proslavili diljem Hrvatske. 

Ana Bučević dosad je održana stotine seminara, objavila je tri knjige, a na Youtube kanalu ima 600-tinjak objavljenih videa. Ministarstvo zdravstva protiv nje je nedavno podnijelo kaznenu prijavu zbog nadriliječništva, nakon što je pshijatar Herman Vukušić zatražio da se provjeri ima li kaznenih elemenata u radu životne trenerice, kojoj su se za pomoć osim Ive Todorić obratili i drugi poznati Hrvati.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +7 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Putena crnka prošetala u bijeloj haljini pa pokazala kako izgleda prava mediteranska Venera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene