Najdraža podrška!

Lijepa zaručnica Brune Petkovića nije propustila utakmicu u Splitu, objavila i video pa svima poručila na što je ona ponosna!

Iva Šarić Iva Šarić John Pavlish/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Bruno Petković Bruno Petković +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Šarić bodrila je Brunu Petkovića na utakmici na Poljudu, a na Instagramu je objavila video sa stadiona.

Iva Šarić pohvalila se snimkom s Poljuda na kojem je danas bodrila svog zaručnika Brunu Petkovića koji je u sastavu Hrvatske nogometne reprezentacije igrao utakmicu protiv Rusije i izborio nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru 2022. godine. 

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Iva je u pričama na profilu na Instagramu objavila video s tribina u kojem je napisala kako je ponosna što je Hrvatica.

Iva i Bruno prije pet mjeseci zajedno su dobili sina Adriana, a početkom ovog mjeseca procurila je i vijest da se spremaju otići pred oltar. Glasine o zarukama potaknula je upravo manekenka koja je na Instagram storyju objavila fotku iz teretane na kojoj se vidi zaručnički prsten.

Par je ispočetka tajio svoju vezu od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima i sinove Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić dodatno zagrijala atmosferu na Poljudu, evo kako ona navija za Vatrene: "Znam tko je najljepša osoba na stadionu"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene