Iva Jerković objavila je novi selfie, a mnogi su zaključili da zasluženo nosi titulu najljepše Hrvatice.

Galerija


Bivša manekenka Iva Jerković blista u svojoj prvoj trudnoći i na njoj se vidi da nikad nije bila sretnija, što je i sama potvrdila u intervjuu za IN Magazin.

Da je doista tako možemo se uvjeriti i na njezinom profilu na Instagramu jer na fotografijama nikad bolje nije izgledala. Na posljednoj objavljenoj koju je snimila za vrijeme šopinga, pozira u crnim hlačama i sakou u kojem se ističe i dekolte i ispod kojeg, kako se čini, nije nosila ništa. No, u tamnoj kombinaciji, trudnički joj se trbuh jedva nazire. 

"Iva uvijek si ista, ustvari sve mlađa", "Najljepša trudnica", "Najljepša žena u Republici Hrvatskoj", "Divna", "Najljepša na svijetu i najslađa", komplimenti su koje su joj uputili prijatelji i pratitelji.

Iva prinovu očekuje s poduzetnikom Josipom Antićem, a riječ je navodno o curici. O njihovoj vezi šuška se već 15-ak godina, no Iva je nikad nije potvrdila u javnosti. Ipak, par se zajedno pojavio na svadbi bivše novinarke Magdalene Balenović kojoj je bila kuma, a to je bilo slučajno otkriveno na fotkama Marka Grubnića.

Zavela ga je prije 14 godina, a sada se oženio njome: Pogledajte dosad neviđene fotke sportskog vjenčanja godine