Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića, osvrnula se na Noć vještica.

Galerija


Iva Alilović, čini se, nikako ne voli najstrašniju noć u godini. Iako je Noć vještica najpopularnija u americi, sve je više prihvaćena i na starom kontinentu, pa tako i u Hrvatskoj.

Vezani članci Iva Alilović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati'' Iva Alilović (Foto: PIXSELL) Zbog komplikacija ranije završila u bolnici: Iva Alilović rodila dječaka, Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju

Mitološki likovi Ivi nisu nikako dragi pa je i progovorila na tu temu.

''Kao vjernica ne opravdavam Noć vještica zato jer vjerujem u Boga koji donosi kulturu života, a oni koji slave Noć vještica zapravo slave kulturu smrti'', kazala je Iva za Story, te nastavila.

''To nije amerikanizacija, već sotonizacija društva jer žele skrenuti misli s naših svetinja i usmjeriti nas na poganske rituale koji su protivni vjeri i baš zato se te poruke šalju uoči dana svih svetih. Ja nisam nikada te večeri išla van, niti sam ga slavila jer mi smo katolici i ne slavimo vještice koje su dan prije Svih svetih. Jednostavno mi je normalno da zabranim to svojoj djeci i ukažem na to o kolikoj gluposti je zapravo riječ, koliko je to ružno, a ne lijepo. Mi ljubimo i slavimo Boga, a ne vještice i smrt. Osim toga, naši mrtvi su zaslužili poštovanje i ljubav'', kazala je Iva koja svoj dom zasigurno nije ukrasila bundevama i kosturima.

Šajeta se obračunao na Facebooku i objavio fotke: ''Koja razina kulture moraš bit da se ne dižeš starijima''

Maja Šuput objavila hit snimku sa svadbe: ''Ne mogu se prestati smijati''