''Pa neće valjda!''

Iako joj je malo provirila guza: Vrući show twerkerice svidio se čak i Martini Tomčić

Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Irma Vujić (Foto: Screenshot Nova TV) Irma Vujić (Foto: Screenshot Nova TV) Irma Vujić (Foto: Screenshot Nova TV) Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) Irma Vujić (Foto: Instagram) +2 Irma Vujić (Foto: Instagram) Galerija

Golišavi nastup Irme Vujić u Supertalentu itekako je privukao pažnju žirija, svatko je imao različito mišljenje o njemu, ali mnogi su se iznenadili što je baš Martina Tomčić imala pozitivne komentare na ovu izvedbu.

Irma Vujić u treću emisiju sedme sezone showa Supertalenta donijela je nešto potpuno drugačije. Ova djevojka iz Bjelovara odradila je polugoli nastup koji je ona opisala kao ples prirode koji zapravo prikazuje strah prirode od čovječanstva, ali je tu i kombinacija twerka. Njezin polugoli nastup vidljivo je iznenadio sve članove žirija.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

''Pa neće valjda, ona je polugola'', komentirala je Martina čim je primijetila da će Irma zatwerkati, a ovu plesačicu najviše je i zanimao Martinin komentar.

''Meni se ovaj performans jako svidio. Mislim da baš jako dobro plešeš i da super vladaš tijelom. Ovaj moment s twerkom, malo ti je provirila guza i to nije bilo nešto jako fora, ali se uklapalo u ovu priroda priču'', iznenadila je Martina svojim komentarom.

Maja je imala malo drugačiji osvrt.

''Meni je malo neopisiva priorda, pa twerkanje, pa da se vidi komad guze, pa je tamo dekica. Ja ti to ne kužim, ja ili pokažem, ili ne pokažem'', zaključila je Maja.

Irma pleš odmalena, a za nju je ples sve jer kad pleše, kako je rekla, zaboravi baš na sve.

A kako je izgledalo Irmin nastup pogledajte u videu.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Okršaj Maje i Janka u Supertalentu (Foto: Screenshot Nova TV) Okršaj Maje i Janka u Supertalentu (Foto: Screenshot Nova TV) Darija Brnić (Foto: Screenshot) Darija Brnić (Foto: Screenshot) +1 Darija Brnić (Foto: Screenshot) Celebrity Pogledajte kako su ''zaratili'' Maja i Janko. Prvo svađa, a onda neugodna tišina
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene